Wat Herman Brusselmans wel met de vriendin van Koller zou willen doen


Brusselmans

Herman Brusselmans,
schrijver te Vlaanderen
"Deze week meldde een of andere krant dat Jan Koller en Hedvika Horvathova uit elkaar waren. Later werd het gelukkig ontkend, maar op het moment zelf was ik er kapot van. Jan en Hedvika zijn immers een prachtig stelletje, veel leuker dan David Beckham en Victoria Spice, dan prins Filip en prinses Mathilde, of dan mijn nonkel Juul en mijn tante Tuur, die eigenlijk alles behalve een leuk stel zijn, vooral als nonkel Juul gezopen heeft en tante Tuur achternazit tot in de slaapkamer, op zijn tractor.

Jan en Hedvika zijn volgens mij zelfs het leukste stelletje in de sportwereld sinds Roger De Vlaeminck en Phaedra Hoste. De twee paartjes en de partners waaruit ze bestaan vertonen, toeval of niet, trouwens een hoop overeenkomsten. Zowel Jan als Roger is een grote, atletische superman. Zowel Hedvika als Phaedra is een langbenige, sexy vrouw. Zowel Jan als Roger heeft een zeer intelligente blik in de ogen. Zowel Hedvika als Phaedra was, mocht ze geen fotomodel geweest zijn, voor hetzelfde geld kernfysica, een hersenchirurg of een economische analiste geworden. Zowel Jan als Roger kan in een zeer behoorlijk Nederlands over alles en nog wat praten, op zo'n manier dat je overtuigd zit te knikken uit bewondering voor zoveel diepzinnige waarheden ofwel over de grond rolt van het lachen vanwege de fijnzinnige humor in de commentaren. Zowel Hedvika als Phaedra heeft schitterende, volle, natuurlijke, ongerepte borsten waaraan ik gerust eens zou willen likken.

Meer nog, een triootje met Hedvika en Phaedra zou ik bij lange niet afslaan. Ik zweer jullie, ik zou die twee de beurt van hun leven geven, want zoals jullie reeds konden vermoeden ben ik inderdaad niet alleen de grootste sportkenner van Vlaanderen, de beste sportcolumnist ter wereld en de getalenteerdste schrijver van het heelal, doch tevens ongelooflijk populair bij de meisjes dankzij mijn bijkans unieke seksuele uitstraling die slechts op het zicht reeds verraadt dat ik in bed zowel een tedere minnaar als een woest beest kan zijn. Ik durf te wedden dat zowel Hedvika als Phaedra een druipende onderbroek krijgt bij de gedachte dat ik hen naar de toppen der verrukking voer, helaas niet meer met m'n onafscheidelijke Marlboro in m'n bek, want ik ben godverdomme gestopt met roken. Is dat afzien.

Welja, wat ik bedoel is dat ik het erg jammer vind dat Roger en Phaedra jaren geleden uit elkaar zijn gegaan maar dat het anderzijds tof is dat Jan en Hedvika nog steeds samen zijn. Voor de rest kan het me geen bal schelen, want wat die sportlui in hun vrije tijd uitvreten, dat zijn mijn zaken niet. Neem nu, hoe heet hij, Jan Koller. Of die aap een lief heeft met dikke tetten, het zal me aan mijn kont roesten. Wat telt zijn z'n prestaties op het veld. En 't is spijtig dat ik het moet zeggen, met die prestaties valt het nog knap tegen. Dat komt natuurlijk omdat Koller een zeer matig voetballer is. Hoe iemand op het idee komt om een prijs tussen de 600 miljoen en de 1 miljard op z'n voorhoofd te kleven, het is me een raadsel. Laten we eerlijk zijn: z'n timing is een ramp; z'n techniek een lachertje; z'n snelheid een farce; z'n kracht een verdichtsel; z'n efficientie een slechte mop, en gooi al z'n andere kwaliteiten op een hoop, maak er een poetsvod van en je zal nog niet in staat zijn om er de schoenen mee op te blinken van echt grote spitsen als Van Basten, Romario, Ronaldo, Raul, Henry, Nilis of voor mijn part Lotte Lambert of Jefke Delen.

In de tijd dat Koller bij Lokeren speelde was iedereen het daarover eens, sinds hij bij Anderlecht zit moeten we hem ineens gaan beschouwen als een Europees topspeler. Misschien doen we dat ooit nog wel eens als hij in plaats van tegen Harelbeke tegen Real Madrid 'ns drie doelpunten scoort. Maar nee, tegen Real Madrid verschijnt hij niet eens aan de aftrap omdat hij in een vorige match tijdens een moeilijke kopbal in zijn eigen wenkbrauw heeft gebeten."

Hedvika en haar Jan

Inderdaad geen verkeerde, de Hedvika Horvathova. Die Koller toch! Wie had dat gedacht. Helaas zijn er verder nauwelijks goede plaatjes van Hedvika te vinden op internet, dus we kunnen geen hoofdstuk aan haar wijden bij de Sportbabes


De Nieuwe Gazet, 17 maart 2001

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!