KNVB weet het zeker: Heinz is de bastaard-zoon van Brückner


KNVB-directeur Henk Kesler heeft zijn excuses gemaakt aan de Tsjechen, met name aan het adres van bondscoach Karel Brückner.

De Tsjechen waren verbolgen over het programmaboekje dat de KNVB verspreidde voor de wedstrijd Nederland Tsjechië (2-0). Daarin konden de toeschouwers het triviale feitje lezen dat international Marek Heinz de zoon is van bondscoach Karel Brückner. Maar dit 'feit' is niet meer dan een roddel. Het hardnekkige gerucht, dat in de wereld is gekomen door de treffende gelijkenis tussen de aanvaller en de bondscoach, is nooit bevestigd door Heinz of Brückner.

Het was niet het enige slippertje dat de Tsjechen de wenkbrauwen deed fronsen. Het in de Arena gespeelde volkslied was nauwelijks herkenbaar voor de Tsjechen, die bovendien een verkeerde vlag afgedrukt zagen in het programmaboekje.

Zo vader, zo zoon

De SporTHumoR-redactie heeft de portretten van beide Tsjechen naast elkaar gelegd en er een deskundige naar laten kijken (de koffiejuffrouw). Er blijkt maar één conclusie mogelijk: We have a match!!!

(P.S. Als er excuses van ons geëist gaan worden, verwijzen wij u door naar koffiejuffrouw Trudy.)


VI.nl, 9 september 2004

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!