Ultieme k****-avond voor Feyenoord-fans


Een groep van 75 Feyenoord-fans die de wedstrijd Heerenveen-Feyenoord wilde bijwonen, heeft zaterdag een avond beleefd om snel te vergeten.

Eerst koerste de chauffeur van hun bus, die blijkbaar niet al te veel van voetbal afwist, rechtstreeks naar Hoogeveen, in plaats van Heerenveen. Pas in Hoogeveen aangekomen (en nergens een stadion te bekennen natuurlijk), kwam hij erachter dat hij verkeerd zat. Dus moest er gekeerd worden.

Onderweg naar Heerenveen, dat zo'n 45 kilometer de andere kant op lag, kreeg de bus echter panne. De Feyenoord-fans werden in een andere bus - en door een andere chauffeur - naar Heerenveen gebracht. Door het oponthoud kwamen ze pas een half uur voor het einde van de wedstrijd bij het Abe Lenstrastadion aan.

Daar zagen ze hun ploeg met 1-0 de bietenbrug op gaan.

Twee van hen dachten vervolgens alle ellende wat te kunnen verzachten met een lijntje coca´ne, maar helaas, Heerenveen had 30 stewards ingehuurd om de Feyenoorders in de gaten te houden, en die deden hun werk. Het duo werd subiet afgevoerd door de Friese politie.


Leeuwarder Courant, 25 augustus 2003

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!