Lucius kan charmes groupie niet weerstaan


PSV-speler Theo Lucius is "slachtoffer" geworden van een op seks met topvoetballers beluste wulpse jongedame uit Zweden. Het gaat om Joanna Sorsa, een rondborstige blondine die in voetbalkringen bekend staat als een op vermogende spelers jagende groupie.

De Zweedse is na een avontuurtje met Lucius in verwachting geraakt en heeft inmiddels een dochtertje gekregen. Ze claimt nu een hoop geld van Lucius. De middenvelder van PSV heeft in opdracht van een Zweedse rechter vorige maand bloed moeten afstaan, dat nu vergeleken wordt met het DNA van de baby van Sorsa.

Het meisje, Michelle, werd 4 december vorig jaar geboren en zou voortkomen uit een seksavontuur met Lucius tijdens een trainingskamp van PSV.

Lucius werkt volledig mee aan het onderzoek. Volgens zijn advocaat is daaruit af te leiden dat hij niet uitsluit de vader te kunnen zijn.

Update:

PSV-speler Theo Lucius heeft aan zijn erotisch avontuurtje met de Zweedse seksbom Joanna Sorsa inderdaad een kind overgehouden. Na DNA-onderzoek is vastgesteld dat Lucius voor 99.999% zeker de vader van Sorsa's dochtertje Michelle is. De Amsterdamse advocaat mr. Geert-Jan Knoops, die Lucius bijstaat, weigert vooralsnog ieder commentaar.

Lucius zal nu op korte termijn voor een rechtbank in Zweden worden gevraagd om opening van zaken te geven over zijn inkomsten bij PSV, in verband met een mogelijke bijdrage in het levensonderhoud van het nu één-jarige meisje.

Volgens de Nederlandse advocaat van Sorsa hebben de voetballer en haar cliënte elkaar in het jaar 2000 op Gran Canaria tijdens een trainingskamp ontmoet. Later zou de Zweedse hem nog achterna zijn gereisd naar Eindhoven.

Toen de affaire zich afspeelde was de PSV'er volgens ingewijden bij de Eindhovense topclub kortstondig vrijgezel. De rondborstige blondine staat in voetbalkringen bekend als een op vermogende spelers jagende groupie.


Theo Lucius (PSV)

...Lucius...actief tijdens trainingskamp...


Telegraaf, 14 en 19 december 2002

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!