Piet himself
Piet de Persmuskiet is de grote man achter deze site. De drijvende kracht. Hij is constant op zoek naar opzienbarende verhalen, foto's en filmpjes uit de sportwereld. Hij surft het web, spelt de sportbladen en zapt zich door de tv-gids in een immer voortdurende speurtocht naar sensatie.

Piet met Michael Jordan

Bij belangrijke sportevenementen is Piet altijd ter plekke, maar zoals u ziet is het niet eenvoudig om een celebrity te interviewen en tegelijkertijd een foto van jezelf te nemen.


En als hij niets kan vinden, dan maakt hij het nieuws gewoon zelf. Zo wist hij in 1997 zijn voormalige chef Derk Johansen ervan te overtuigen dat hij oud-wielrenster Daniëlle Overgaag in een aanstootgevende pose op het strand had gesnapt. De chef publiceerde deze foto grif, terwijl de sportster later kon bewijzen dat zij daar helemaal nooit geweest was. "Laat staan dat ik mijn fiets begraven heb!" voegde ze er woedend aan toe. Het kostte de chef een schadevergoeding, en Piet zijn job.


Een typerend voorbeeld van Piet's weinig verheffende werkwijze. Beweeg je muis over het plaatje, en voel de gêne...


Sindsdien werkt hij voor ons, en wij zijn zeer tevreden over hem. Er gaat geen dag voorbij of hij komt wel weer met schokkend materiaal aanzetten. En of het nou echt gebeurd is of dat Piet het weer zelf in elkaar geflanst heeft, ach, wat kan ons dat schelen - als het maar scoort!

Piet met Maradona

Heb jij nog een goeie tip voor Piet, in de vorm van een mooie URL, een anekdote (mag ook op amateurgebied zijn), een foto of een filmpje, mail hem dan. Je krijgt altijd een mailtje van hem terug. Want ondanks zijn weinig integere persoonlijkheid, is Piet een gouwe gozer, en een echte mensenvriend. Schijnt het.


Piet met Graf & Agassi
Piet met Van Basten
Piet met Cruijff
Piet met zijn 3 broers, die gek genoeg ook allemaal Piet heten