"Met de vlam in de pijp"


Opwaaiende tennisrokjes kunnen op de A28 bij Zwolle leiden tot ernstige ongevallen. Automobilisten en vrachtwagenchauffeurs hebben sinds enkele weken vol zicht op de tennissers op het naastgelegen tennispark De Pelikaan.

De Zwolse afdeling van 3VO vreest dat de weggebruikers hun aandacht verleggen naar de dames op de tennisbaan. Eerder onttrok de dichte begroeiing langs de weg de sporters aan het zicht, maar wegens werkzaamheden zijn alle bomen gekapt. 3VO heeft een brandbrief gestuurd naar Rijkswaterstaat en de gemeente Zwolle waarin de verkeersveiligheidsorganisatie pleit voor een scherm om de aandacht op de weg te houden, bevestigt 3VO-bestuurslid P. Buter woensdag.

"De bewegingen op het lager gelegen sportpark leiden de weggebruikers af, zeker 's avonds wanneer de velden fel verlicht zijn. Op dit wegvak ontstaan geregeld files, waardoor bestuurders snel moeten remmen. Zeker bij vrachtwagens kan dat al snel tot gevaarlijke situaties leiden.
Door het ontbreken van vangrails kunnen vrachtwagens bovendien makkelijk van het talud afglijden en tussen de tennissende dames op het park belanden."

In een reactie laat de gemeente weten het probleem als onzinnig te betitelen.

IIIIiiiiiii!!!!!!!

Nou, hier zouden wij ook wel tussen willen belanden


Tiscali, 9 april 2003

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!