Het 'sprookje' tussen DaniŽlle en Lance


Ex-wielrenster en ex-Studio Sport-presentatrice DaniŽlle Overgaag ontmoette Armstrong in 1993 op een fietsbeurs in las Vegas. Hij achterhaalde DaniŽlles privť-nummer en al snel bloeide er iets moois op tussen de twee.

Als lance in BelgiŽ of Nederland was om wedstrijden te rijden, logeerde hij vaak bij de familie Overgaag in het Westland. Toch kwam er na twee jaar een einde aan hun relatie. Volgens DaniŽlie omdat ze zich allebei nog te jong waren voor een vaste relatie en omdat de afstand een te groot probleem vormde. Maar wat zegt Armstrong zelf in zijn autobiografie "Door de Pijngrens"?

"Vanaf mijn twintigste heb ik nogal wat relaties gehad. Ik ging een tijdje met een vrouw om, raakte op haar uitgekeken, en zette er een punt achter. Ik had onder meer een relatie met een fotomodel uit Nederland, maar het duurde nooit langer dan een jaar. Mijn vrienden noemden me voor de grap 'FedEx' - Federal Express - vanwege de snelheid waarmee ik van vriendinnetjes wisselde. Ik was niet gebonden aan iemand en het was emotioneel gesproken niet bepaald de rijkste periode van m'n leven."


DaniŽlle Overgaag en Lance Armstrong
DaniŽlle en Lance in betere tijden


Veronica gids

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!