Nieuwsbrief

Zo eens in de zoveel tijd sturen wij een nieuwsbrief rond met de laatste nieuwtjes over onze site, een mop, een leuke foto, en wat zoal verder nog ter tafel komt. De laatste versie vind je hieronder. Wil je deze nieuwsbrief voortaan ook in je mailbox ontvangen? Stuur ons dan dit mailtje. Je hoeft verder niets in te vullen (mag wel).Beste SporTHumoR-vrienden,

 

De redactie vierde onlangs een klein feestje, want we hebben de barriere van 500.000 hits doorbroken, dat zijn, let wel: een half miljoen bezoekers in zo’n twee jaar dat we nu bezig zijn met de site. Eigenlijk is deze stand al weer achterhaald, omdat onze nieuwe teller, die een beter beeld geeft van het aantal bezoekers op de site, al op bijna 700.000 staat. Dus op naar de miljoen!!!!!!

 

We hebben de afgelopen maand, na onze welverdiende vakanties, de site geupdate. Dat betekende maar liefst de toevoeging van 15 anekdotes, 16 foto’s en 15 filmpjes. Velen onder jullie zeggen dan, terecht overigens, waar blijven de sportbabes? Kijk even in de Sportbabe-sectie bij VERWACHT, want in de aankomende maanden staan er een heleboel appetijtelijke dames te trappelen van ongeduld, om toegevoegd te worden.

 

Trouwens, vergeet niet te klikken op de banners van onze sponsors, want alleen door deze ‘geldschieters’  kunnen we de site zo aktueel en aantrekkelijk mogelijk houden.

 

Tenslotte nog een anekdote:

 

Als Roda wint, verliest Chelsey (haar kleren)


De spelers en fans van Roda JC hebben er in deze economisch barre tijden een extraatje bij. Op initiatief van de supportersvereniging "West Side Ultras" trekt de stripteasedanseres Tamara Chelsey bij iedere overwinning als premie een kledingstuk uit. Op de website van de fans is het resultaat vervolgens te zien.

In De Limburger vertelt Chelsey hoe ze aan de opmerkelijke opdracht kwam. "De secretaris van de supportersvereniging wist dat ik stripteasedanseres was. Ik kwam hem tegen in een winkel. Toen hij me vroeg, heb ik geen moment getwijfeld. 150 euro heb ik ervoor gekregen," aldus Chelsey, die zegt verder niets met voetbal of Roda te hebben."

Toch werkte zij ondanks de bescheiden vergoeding graag mee. De fotoshoot heeft inmiddels al plaatsgevonden in het Parkstad Limburg Stadion. "Het gaf me echt een kick om me daar uit te kleden. Zeker omdat ik behoorlijk wat publiek had. Juichend personeel vooral."

Nieuwsgierige liefhebbers moeten echter wel wat geduld hebben om Chelsey in vol ornaat te kunnen aanschouwen. De stripster begon met veertien kledingstukken. Na de winst op NEC nam zij haar Roda-petje af. Nog dertien keer winnen en de laatste foto van de blondine, met Roda-bal voor haar schaamstreek ("Dat leek iedereen beter. Ja, mij ook.") is te zien.

De West Side Ultras hoeven geen boze reacties te verwachten van het bestuur van Roda. Commercieel directeur Marcel Michiels is daar duidelijk in: "We hebben immers ook een reclamebord van een luxebordeel in het stadion hangen en dat heeft ook niet tot protesten geleid. Je moet natuurlijk opletten dat de fatsoensgrenzen niet overschreden worden, maar dit is in onze ogen absoluut niet vulgair. Het is gewoon een leuk idee van die supportersvereniging."

Tamara Chelsey na pas twee overwinningen

Voor veel meer moppen, anekdotes, foto's, filmpjes, cartoons en moppen,

surf naar www.sporthumor.nl

Wanneer je onze site leuk vindt stuur onze site dan eens door aan alle mensen die in je adresboek staan.

Mochten jullie deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, laat dit dan even in een e-mailtje weten, dan halen we je direct van de verzendlijst af.

 

met vriendelijk groet

De SporTHumoR-redactie

Piet de Persmuskiet, Kees de Graaff en Ronald Mooiman

H Home m e