Navratilova's puppies scheten huis bobo onder


Marcella Mesker:

"Martina Navratilova sprak mij als speelster enorm aan. Haar coach Mike Estep was, in tegenstelling tot anderen, niet te arrogant om mij adviezen te geven. Ik werd wel eens uitgenodigd voor feestjes. Het was interessant en ook intimiderend om te zien hoe dat er allemaal aan toe ging.
Daar stond ik dan bij te kijken en dan dacht ik: mijn hemel, wat is dit voor een wereld. Wat zijn dat voor een types? Een secretaresse, iemand die voor de honden zorgde en een diëtist. Elk weer met eigen aanhang."

"Eén keer mocht Martina logeren in een prachtig huis van een toernooi-directeur. Ze had haar hele kennel puppies bij zich en die jonge hondjes poepten het hele huis onder. Daar maakte ze zich totaal niet druk om, laat staan dat ze het huis schoonmaakte. Navratilova was op en top krachtmens, maar ook een echte ster met allures, privé-vliegtuigen en alles wat daar verder nog bijhoort.

Ik heb nog eens in haar huis in Dallas gelogeerd. Zei haar secretaresse doodleuk: "Ja, we zetten hier per maand 50.000 dollar aan bloemen neer."
Dat ze een mooi huis, een Rolls Royce en een Porsche heeft, is tot daar aan toe. Maar als je zoiets hoort, klapperen je oren wel. Martina stond erom bekend dat ze geld verdiende als water maar het even hard weer over de balk smeet."


Interview met Marcella Mesker, ex-tennisster en nu tennisjournaliste, in Sportweek, 22 juni 1999

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!