Vrouw van werper kaatst de bal terug


Anna Benson, voormalig fotomodel en stripper, is al enige tijd getrouwd met Kris Benson, een honkballer die in de VS bekendheid geniet als werper van de New York Mets. En blijkbaar hebben die een huwelijk dat nogal heftig is. Zo dreigde de vrouw recent 'sex te hebben met al z'n teammaten' als Kris haar zou bedriegen.

Anna deed de uitspraken in een radio-interview met de bekende radio-host Howard Stern: "Ik zei tegen hem: je kunt me bedriegen wat je wilt. Maar als ik je betrap, naai ik je hele team. Spelers, trainers, coaches, ik doe het met iedereen."

Stern rook de sensatie van deze uitspraak en vroeg: "Iedereen? Zelfs de coaches? En hoe zit het met eh... bijvoorbeeld de ballenjongens?" Anna bezwoer: "Iedereen krijgt een beurt. Ik zal hem dan meer vernederen dan hij zich ooit zou kunnen voorstellen."

De Familie Benson

Kris Benson kan zijn vrouw dus maar beter goed vasthouden.

...slik... ...SLIK!...

Na het zien van nog wat plaatjes van Anna op haar eigen site en die van de Amerikaanse FHM (die haar in het december-nummer van dit jaar uitroept tot "Baseballís Hottest Wife") besloten we om toch maar eens een kijkje te nemen op de site van de New York Mets.
Maar helaas, nog geen vacatures gevonden.


FOK!, 2 december 2004

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!