Vrouw van Ralf Schumacher gewaarschuwd voor barstende borsten


De familie Schumacher heeft er weer een coureur bij. Cora Schumacher, de vrouw van Ralf, heeft haar intrede gedaan in de Mini Challenge series in Duitsland. De 27-jarige blonde schone is van plan om dit seizoen aan zeven races deel te nemen, in een schattige zilverkleurige 200hp Mini Cooper S.

"Ik begrijp heel goed waarom Ralf racen zo leuk vindt," verklaarde ze. "Ik heb uitgebreid geoefend en ik voel me goed in een Mini."

Ralf slaat de pogingen van zijn Cora met genoegen gade. "Als ze zelf racet, zal ze mijn werk nog beter begrijpen. Misschien kan ze me nog wat tips geven."

Aan vertrouwen ontbreekt het Cora niet: "We zullen eens zien wie er aan het eind van het seizoen meer punten heeft, Ralf of ik!"

Over punten gesproken, Cora's eigen 'punten' zijn inmiddels ook een item geworden. De chirurgisch opgeleukte lichaamsdelen zijn een mikpunt van spot geworden voor Ellen Lohr, een oude rot in het vak in de vrouwenracerij. Ze is voormalig kampioene en werkt nu als commentator voor de Duitse televisie.

"Geen enkele serieuze coureur zou twee keer 400 gram extra meenemen in z'n wagen," zei ze, doelend op Cora's 'boob job'.
"Ze is geen prof, ze heeft geen enkele ervaring. Als ze een botsing krijgt, barsten haar borsten misschien wel. Is dat wat ze wil?"

Cora heeft nog niet gereageerd. Haar eerste twee races zijn inmiddels wel achter de rug. Ze eindigde 13e en 18e, botsing-vrij.

Cora's Mini

Cora's Mini

Ralf heeft haar wel eens in een spannender outfit gezien

Ralf heeft haar wel eens in een spannender outfit gezien

Klaar voor de start

Klaar voor de start

Ook de sleutelhanger is in stijl

Ook de sleutelhanger is in stijl

Mmm, wij ruiken een nieuwe toevoeging aan de Sportbabes!

Journalistiek verantwoord als wij zijn, hebben wij natuurlijk ook nog even research gedaan naar Cora's borsten (it's a dirty job but somebody's gotta do it), en dit plaatje boven tafel weten te halen.
Oordeelt u zelf maar: race-veilig of niet?


Ananova, 27 mei en 7 juni 2004

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!