Tepels presentatrice priemende kwestie voor BBC


Na het rumoer over de al dan niet doorschijnende zwempakken van de Britse zwemploeg, hebben onze Britse vrienden nu weer een ander punt gevonden om zich hooglijk over op te winden. Of eigenlijk twee punten, namelijk: de tepels van BBC-presentatrice Sharron Davies. Die priemen volgens veel kijkers te nadrukkelijk door de strakke Lycra-pakjes waarin Davies haar zwembad-uitzendingen presenteert.

De Daily Mirror schrijft dat de BBC klachten heeft ontvangen van kijkers die zich niet meer op de zwemwedstrijden kunnen concentreren na de tepelshows van Davies. Naar verluidt heeft de zender nu haar cameramensen opgedragen om de presentatrice niet lager dan haar schouders in beeld te brengen om verdere escalatie te voorkomen.

Voormalig zwemster Sharron Davies zelf reageert verbijsterd: "What's the big deal? Dit is wel tamelijk sexistisch, als je weet dat mannelijke atleten Lycra-outfits dragen in praktisch iedere sport. Maar misschien moet je het positief bekijken: als het betekent dat hierdoor meer mensen naar de Olympische Spelen gaan kijken, is het geen slechte zaak. Aan de andere kant: als het de aandacht afleidt van de zwemmers, die natuurlijk de échte sterren zijn, dan wordt het een ander verhaal."

Davies ontkent dat haar cameramensen opdracht gekregen hebben om haar niet lager dan haar schouders in beeld te brengen.

Nipple-gate is born

Sharron Davies in actie tijdens één van haar zwembad-uitzend...Good Lord! Look at the size of those things!!


Ananova, 23 augustus 2004

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!