Snookerkoning Davis heerst ook in poker


Zesvoudig wereldkampioen snooker Steve Davis heeft de professionele pokerwereld op z'n kop gezet door bij z'n allereerste deelname aan het gerenommeerde Ladbrokespoker.com Poker Million-kampioenschap direct door te dringen tot de finale.

En passant liet Davis enkele van 's werelds beste pokerspelers z'n hielen zien. Zo kwam hij in de laatste ronde uit tegen Mike 'The Man' Magee, Dave 'Devilfish' Ulliott, Roy 'The Boy' Brindley, Dave 'The Connector' Cleary and Bruno Fitoussi. Magee won in z'n eentje al meer dan 200 toernooien. Dave Ulliott won de World Series twee keer.

Davis, die er vandoor ging met 12.000 pond aan prijzengeld: "Ik heb eerst flink geoefend op Ladbrokespoker.com. Daardoor is mijn spel met sprongen vooruit gegaan, en mijn zelfvertrouwen ook. Maar om dan in de studio daadwerkelijk tegenover de grote jongens te zitten, gaf me wel een geweldig gevoel. Ik sta er versteld van dat ik er zomaar doorgerold ben, maar ik kan niet wachten om de finale te spelen!"

De finale van het met 90.000 pond gedoteerde Ladbrokespoker.com Poker Million-toernooi zal op 14 maart 2003 te zien zijn op het Britse kanaal Sky Sports.

Steve "Het Juweeltje" Davis

...Steve Davis...ook een koning aan de pokertafel...


Ananova, 30 januari 2003

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!