Schotse fans bekogeld met selderij


De politie van Northumbria is op zoek naar twee supporters van de Schotse tweede divisie-club Berwick Rangers, nadat ze de aanhang van tegenstander Stranraer tijdens de wedstrijd van afgelopen zaterdag bekogelden met selderij.

Het gebeurde in de rust. De twee supporters renden het veld over en namen vanaf de ingang van de spelerstunnel de kleine groep Stranraer-fans onder vuur, aldus de "Daily Record". Een steward vatte het stel in de kraag, maar ze wisten te ontkomen voordat de politie arriveerde.

Het vermoeden bestaat, dat het hier gaat om een wraakactie gaat voor een eerdere wedstrijd, waarin Stranraer-fans muntjes gooiden naar de Berwick-aanhang.

Op de website van een Berwick-fanclub beklaagde een Stranraer-fan zich: "Ik rijd 300 km om de wedstrijd te zien, en wat krijg ik? Een debiele baardaap die me met selderij bombardeert."

Een Berwick-fan die zich "De Groenteman" noemt, liet op de site van Stranraer weten dat het hier om een 'satirische protestactie' ging. "En wij hebben meer groente dan jullie."


Ananova, 21 januari 2003

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!