Federer verrast met vette prijs


Roger Federer heeft sinds dinsdag een nieuw huisdier: een koe. De organisatie van de Swiss Open in Gstaad besloot haar landgenoot Federer door middel van dit geschenk te feliciteren met zijn overwinning op Wimbledon afgelopen zondag.

Roger Federer was met stomheid geslagen toen hij de 800 kilo wegende koe de gravelbaan op zag komen, begeleid door een in traditionele klederdracht gestoken boer. Zelfs het melkkrukje ontbrak niet.

Toen het dier eenmaal voor hem stond, werd Federer gevraagd een naam voor haar te verzinnen. Naar verluid staarde Federer enkele seconden naar het gravel, en fluisterde toen: "Juliette". Onmiddellijk gonsden de geruchten door het stadion: ging het hier soms om een lang verbroken liefde, waar hij nog steeds aan denkt? Federer deed er verder het zwijgen toe.

Hij mag nu kiezen: of Juliette mee naar huis nemen, of haar in de weilanden rond Gstaad achterlaten. Het voordeel van deze laatste optie is, dat hem beloofd is dat hij dan regelmatig kaas van de koe toegestuurd krijgt. Het nadeel is dat hij eerst wel moet bewijzen dat hij weet hoe hij met haar uiers om moet gaan.

En verse melk!

Voortaan elke dag boegeroep voor Federer


Telegraaf en Ananova, 8 juli 2003

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!