Mannelijke tennissers 100% achter ballenbabes


Het zal de echte tennisfan niet ontgaan zijn: de organisatie van het Masters tennistoernooi in Madrid kwam deze week met een opmerkelijk nieuwtje. De degelijke maar oersaaie ballenjongens en -meisjes kunnen dit jaar thuis voor de buis blijven zitten met een glaasje cola, want hun plekje is ingepikt door spetterende, 1.80 m lange fotomodellen.

De ballenbabes

Enkele geŽmancipeerde Spaanse politici wisten niet hoe snel ze zich voor de camera moesten wringen om er schande van te spreken. De Staatssecretaris voor Emancipatie, Mevrouw Soledad Murillo, siste: "Dit komt voort uit een puur discriminerende visie op vrouwen. Het is het sexuele misbruik van het beeld van de vrouw."

Dat schoot de verschillende heren tennissers danig in het verkeerde keelgat, want die hadden juist genoten van de aanwezigheid van het vrouwelijke schoon op de baan. Zelfs de Brit Tim Henman, normaal gesproken toch niet de meest warmbloedige man tussen de lijnen, corrigeerde de staatssecretaris onmiddellijk: "Ze moet het niet zo serieus nemen."

Eerder al had de Spanjaard Albert Costa zijn instemming over de nieuwe vondst uitgesproken: "De dames hebben het prima gedaan. Het is onderhoudend en ik vind het een voortreffelijk idee van de organisatie."

De Amerikaan Andre Agassi kon zijn Spaanse collega alleen maar gelijk geven: "Het is weer eens wat anders. Ze zien er zeker goed uit van waar ik gezeten heb. Af en toe kun je je wat minder concentreren, maar misschien ben ik nog in het voordeel, omdat ik vaak met Steffi oefen. Ik zag alleen dat ze nog wat moeite hebben met bukken als ze die bal moeten oprapen. Misschien moeten die rokjes nog wat korter?"

Inderdaad, dat bukken gaat nog ietsje te stroef. Agassi heeft een punt

Natuurlijk zijn wij neutraal in dezen, maar kijk nou gewoon eens even heel objectief naar dit meisje. Hoe ze die bal pakt. Die vingertjes! Geweldig, zo raap je een bal op. Dat hebben wij nog nooit zo'n saaie ballenjongen zien doen hoor. Vooral doorgaan!!!


O.a. sportinglife.com, 22 oktober 2004

vorige anekdote index anekdotes volgende anekdote


Me Likey! Sharennnn!